torstai 14. marraskuuta 2013

koulu

Hohhoijaa ku on rankka viikko takana.... joka paiva kouluu ja vkoloppuna myoskiii.
Tuol enkun tunneil on kyl just huvittavaa porukkaa, et siin mielest tykkaan siit luokasta eneman ku siel Espanjan tunneilla, mut sit taas ei tuol oikeen tuu mulle mtn uutta, ja espanjast tykkasin sen takia ku siel sentaa oppiki jtn :D
Tiistaisin meil on aina 2h tiestsikkaluokassa mis tehaan tehtavia. Sinne luodaan kaikille omat tilit ja sit se kone laskee sun pisteet... ja siel on kaiken nakosii tehtavii kuulonymmartamisesta - tekstinymmartamiseen ja sit siel on semmonnen et pitaa aantaa sanoja aaneen mikkiin ja sit se kone "record it" ja sitte antaa pisteet 1-100 kuinka hyvin aantaa, ja sit jos menee huonosti ni se automaattisesti ottaa muistiin mita ei osaa aantaa ni sit se antaa sulle tehtavia missa kaytetaan paljon niit sanoja. (nykyteknoogia on sit ihmeellinen hahaha) Noh, ei mulla sita ongelmaa kyl tuu, ku saan lahes kaikista 100% oikein :D ja nyt kyl huomaan et on se sit varmaan totta ku kaikki sanoo mulle et mul ei oo minkaanlaista aksenttia, et menisin ihan kepeesti jenkeista ;) tosin, en kuulema nayta yhtaan jenkilta, joten siihen se sitte toksaa :D hahahaha.
Sit torstaina meil on aina pistarit kaikist sanoista mita ollaan kayty vkon aikana tunneilla :D sit meil on kaikkii hauskoi tehtavii siel. ihan hauskaa siel kyl on ja ku meian luokka on kyl nii huvittava hahah.
Torstain meil on vierailijoitaki tuolt koululta. Se luokka oli 3 tasol, ja me siis ollaan 6 taso, mika on kaikist ylin. No kaikki me saatiin sitte parit niista ja sit meian piti lukee niien kaa aaneen, tai lahinna ne luki ja sit meian piti korjaa jos menee vaarin tai jos ne ei ymmarra jtn sanoja niist txteissa ni sana selitysta. No voi vide, mun pari oli joku kiinalainen naikkonen, ja siis en voi ymmartaa et noi voi olla kolmos taso, ku eiha ne mitaan osannu lausuakkaan. Jouduin korjaa tyylii joka sanan kohalla sille toistaa miten se lausutaan ja sit mul meni nii hermot et luovutin enka enaa jaksanu lopussa korjaila enaa mihinkaa vaik se luki sita silleen et makaan en ees ymmartany sen englanti ellen ois samaa papruu lukenu :D En tajuu miten sil niien opel ei mee hermot. Saati sit se ykkos taso, ketka ei osaa niinku mitaan varmaaaan :D mun karsivallisyys ei kyl riittais lol.

Ainii, ja Leti tuli tonne samalle luokalle mun kaa, jejeee ;)

Sit vkoloppunahan mul oli Weekend Course. Heti ensimmaisena tormasin siel Markukseen, joka on siis samassa LCC ryhmassa mun kanssa ja joskus me hengataanki muuten vaa haha. Soin sitte sen kaa aamupalaa siel hotellissa ku piti ottaa ekaa tuntii alkavaks. Hotellil piti olla 7:30am, ja eka tunti alko vast 9am... eika ees saatu huoneita heti et ois voinu kamat sinne vieda sailoon.
No mullahan oli lauantaina ekana American Politics (interesting) ja sitte American History. sit sen jalkeen oli lunch break, ja site mul oli Life Skills class, ja sitte Money class :D ois pitany menna tohon money tunnille heti viime vuonna ni ois ehka onnistunukki jtn money taalla saastamaankin xD lol. mul oli sama ope kokopaivan (sattumoisin olin valinnu kaikki tunnit silta hahaha) mut olin tosi tyytyvainen, koska se oli tosi tosi hyva ope, jakso kuunnella ja se piti kaikki hereilla. Yhes tehtavas se sai mut mukavasti punastumaanki xD ku meian piti kirjottaa paperille niinku mita/missa haluaa olla elamassaan 2, 5 ja 10v paasta, sit ku se kirjoteli vastauksia taululle noist kaikista ja ma sanoin 10v kohalla et "healthy" (haluan olla terve) ni sit se oli silleee "ai kymmenen vuoden past haluisit olla terve mut et 2 vuoden pasta (ku en siis mun kohalla maininnu sita sinne) ni vaik tiesin et se oli vaan lappaa, ni tietty meitsi punastuu (siilleen ihan ku en muutenki ois aina naamastani punanen lol) ni sit se ope viel sanoo aaneen et "oohh now ur turning all pink, im sorry, mut ajattele silleen et sul on tohon kyky johon esim ma en pysty" ja ei se pystykkaan koska se oli tummaihonen :D ei siis mikaan liian tumma, mut silti, nehan ei punastu eika mustelmatkaan kai pahemmin nay :P mut joka tapauksesa sit ku se niin sano ni kai ny kaikki kaanty mua pain kattoon ni sit ite oikeen tunsinki ku muutuin tomaatiks siin penkissa :D nojaaa hahaha.
Sit naitten tuntien jalkeen meil oli dinner, ja sillon oli syomassa yhen Brazilialaisen ja ruotsalaisen kaa (eka ruotsalainen keta oikeesti oli aidosti mukava :D (etta niitakin on nakojaan olemassa kumminki haha just kidding xD kylhan ne naapurit on ihan kivoja Kkkk ;D
Noh istuttii sitte poydassa ja etta arvaa mita kavi.. noh....
sielta tuli joku mun selan taakse ja sano suomeksi etta "Moi" ja alko palattaaa... ja meika kattoo siin ihmeissaan etta tunnenko ma sut? joo oot suomalainen kans mut hmmm..... :D ni sit se kertoo et sillon ku se oli viel suomessa mut ties et on tulussa aupairiks tannenain, ni se oli loytany mun nimen jostain Cultural Care juttuihin liittyen ja sit se oli menny Facebookkii ja loytany mut ja katellu mun kaikkiii kuvia ja kaikkee muuta mukavaaa, ja niitten kuvien perusteella se sitte nyt tunnisti mut ja ties kuka ma oon!!!!!!!!!!!!! OOMMGGGGG!!!!! kuinka CREAPYYYYY!! siis oikeesti, enpa oo ennen ajatellu tata juttuu et kuka tahansa voi meikan kuvia katella vai ? :O tai siis, joo,kylla tiedan et nettiin ku pistat kuvas ni ne on sitte siella ikuisesti, mut silti. Taisin oppia laksyni ja pistaaa nyt sit kaiken mailman estot mun feissiii. jaiks!
Mut anyways, sitte dinner jalkeen sai teha mita lystaa ja ku kysyttii ni oli lupa poistuu hotellilta, eika siel tarvi olla yota, ni meitsi sitte haippasin ja menin ulos Juan kaa ja sitte ku aamul piti olla takas viimeistaan 8am, ni ma olin sit 7:30am ;) hahahaha.
Sit sunnuntaina mul oli sit Behavior Management, ja siel oliki naa muutki suomalaiset ekaa kertaa oltiin samalla luokalla ja vahingossa samassa poydassa istumassaki. Ni paasin sitte pikkasen suomee puhuu, mika oli niin outoo taas vaihteeks ku en oo tottunu sita taal puhuu ni tulee semmost englantisuomee sekasin :D
Ja sit oli lunch ja sittte loppu paiva Digital Photography, missa ne 2 opee oli niin nuijii et meinasin tylsistyy pystyyn siella.... niin tylsalla aanella puhuu ku olla ja voi et huhhuh, ja ma ku ajattelin et ois kiinnostavaa valokuvaus jutut jne....

No juuh....
tanaan muute saatiin ne viime vkon torstain kokeet takas, ja mul oli kaikki oikein :D 22/22 pistetta, eika yhtakaan kirjotusvirhetta ;) oon aika ilonen, koska yleensa mul just vois olla kirjotusvirheit ku vaik tietaisin sanan, ni sit en aina oo sata varma miten se kirjotetaan.
Jos jtn vaikeet pitaa loytaa, ni se on ehka meian sanaselitys tehtavat. Ku annetaan joku sana, ja sit sun pitaa selittaa mita se tarkottaa muilla sanoilla... voi etta valil on vaikeet, ku vaik tiien mita se tarkottaa ni en ma osaa selittaa mita se tarkottaaa. Valil onnistuis selittaminen suomeks, mut sit valil ei sekaan :D ja sit ku oon yrittany joitain sanoja suomentaa ittelleni ni enha ma niihinkaa loyda mitaan suomennoksia :D ihan kreisiiii hahahaa.
mut joo.... ei mun tarvis kayda tuol koulus enaan ku joku viikko ni oon saanu kaikki opiskelu tunnit mita tarvin kerattyyy, mut saatan viel jatkaakki koska A) sen kerran maksoin ja B) koska meian luokka on nii paras :D ja C) kyl ma siel nyt jotain kait opinkiii :) jepjep

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti